IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Welkom bij IPdubo, hét expertisecentrum in Nederland op het gebied van duurzaam bouwen en wonen. Wij bespreken de laatste trends op het gebied van duurzame bouw- en woonmethoden en houden u op de hoogte van interessante producten en diensten.

Duurzaam bouwen en wonen is een trend die de afgelopen decennia sterk in opkomst is. De zorgwekkende ontwikkelingen in het milieu zorgen voor een toegenomen milieubewustzijn in onze samenleving. Duurzaam bouwen en wonen wint hierdoor steeds meer terrein.

Een grotere aandacht voor het milieu hoeft echter allerminst ten koste te gaan van onze menselijke behoeften. Duurzame methoden van bouwen en wonen weten minimale gevolgen voor het milieu namelijk te combineren met een optimaal leefcomfort voor de mens. Zo creëren we het beste van beide werelden en garanderen we de generaties na ons van een schoner en gezonder leefmilieu.

IPdubo schrijft onder meer artikelen over woongerelateerde onderwerpen zoals duurzame energie, prachtige meubels, optimale beveiliging en een breed scala aan duurzame producten en diensten. Verdient uw bedrijf ook een artikel op onze website? Laat dit dan weten aan onze redactie.

Waar koop je de beste kunststof fruitkisten?

Overal in de wereld zijn kunststof fruitkisten te koop. Maar via www.boxpall.nl koop je de beste fruitkisten. Kwaliteit staat altijd voorop, zeker via boxpall. De kunststof fruitkisten zijn gemaakt van HDPE, dat is een high-density polyethyline. Dit is een soort kunststof dat ervoor zorgt dat de fruitkisten extra stevig zijn en daarmee erg geschikt voor Lees meer..

Zoekt u een betaalbare schilder in Hengelo?

Veel mensen die een eigen huis hebben, hebben een hekel aan het jaarlijkse onderhoud dat gepleegd moet worden. Toch is het van groot belang dat u met enige regelmaat de verfkwast ter hand neemt omdat uw woning langer goed blijft wanneer deze goed in de lak staat. Wij willen u daarom graag uitnodigen om een Lees meer..

Koop hier uw nieuwe Bosch accu 144v

Als timmerman maak ik altijd veel gebruik van accuboormachines. Deze machines vind ik echt de uitvinding van de eeuw omdat je namelijk heel eenvoudig met dit apparaat kunt schroeven en boren. Ik kan mij dan ook geen leven meer voorstellen zonder dit apparaat. Een probleem dat ik echter wel ervaar met deze apparatuur, is dat Lees meer..

Voor PVC vloeren in Utrecht gaat u naar BPL Parket

Een nieuwe vloer is een weloverwogen keuze. Hij moet niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. PVC vloeren in Utrecht zijn wellicht een goede oplossing voor u. PVC vloeren in Utrecht zorgen er namelijk voor dat zij niet alleen lang meegaan, maar zijn daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij. PVC vloeren in Utrecht besparen u Lees meer..

Technisch vertalen is een vak apart

Als fabrikant en leverancier van bouwmachines hebben wij te maken met een brede markt in binnen en buitenland. Wij fabriceren zelf bouwmateriaal en dat heeft qua gebruiksaanwijzing niet heel veel om het lijf. Wij leveren echter ook verschillende soorten bouwmachines die worden geëxporteerd naar: Engeland Frankrijk Duitsland En een enkele keer naar andere landen in Lees meer..

Professionele bouwbegeleiding in Breda

Voor de bouw van een cultuurhuis bij ons in de wijk hebben we de hulp ingeroepen van BBAN Bouwbegeleiding & Advies. We hadden deze bouwbegeleiding in Breda hard nodig, want om de kosten te drukken hebben we een aannemer aangenomen die lage prijzen hanteerde, maar vervolgens nooit meer kwam opdagen. Goedkoop is in die zin Lees meer..

Vergaderstoelen

Ga jij een ruimte bij jouw bedrijf speciaal inrichten als vergaderruimte? Dan moet je daarvoor natuurlijk ook vergaderstoelen kopen! En uiteraard ook een vergadertafel, waar voor iedereen plek is. Als je hiermee aan de slag gaat, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Het eerste is natuurlijk de grootte van de tafel en Lees meer..

Op zoek naar een rolcontainer?

Wie veel afval heeft, zal op een gegeven moment een rolcontainer nodig hebben. Het maakt niet meteen uit wat voor afval je hebt, er is voor elk soort afval wel een container of rolcontainer te vinden. De meest voorkomende afvalsoorten zijn de volgende; Papier en Karton Plastic Restafval Glas Swill Vertrouwelijke papieren Mocht je je Lees meer..

Waarom kiezen voor de vca vol?

Als u graag veilig wilt werken, dan is het aan te raden om uw vca certificaat te halen. Wanneer u deze namelijk op zak heeft, kunt u er zeker van zijn dat u weet hoe u met gevaarlijke situaties om moet gaan. Ook kunt u zeker van zijn dat opdrachtgevers u eerder in de arm Lees meer..

Mooie rieten stoelen herstellen

Wanneer u in uw interieur veel rieten meubelen heeft, zult u ongetwijfeld weten dat deze meubelen wel wat onderhoud nodig hebben. Het kan namelijk zo zijn dat er stukjes riet loslaten en wanneer u hier niets aan laat doen is het bijna altijd zo dat u de stoel na een aantal jaar weg kunt gooien. Lees meer..

Negatief zelfbeeld

Een Negatief zelfbeeld, best veel mensen hebben hier last van. Ik ondervond daar zelf ook eigenlijk altijd hinder van, ik vond het moeilijk om positief over mijzelf te denken. Altijd voelde ik mij erg onzeker en ik vroeg mij af of ik wel voldeed aan wat men van mij verwachtte. Ik had bijvoorbeeld: moeite met Lees meer..

Pagina's:12345678