IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Ambachtelijke dakbedekkingen

Ambachtelijke dakbedekkingen zijn een vak apart, maar met de expertise van JVK Daken is veel mogelijk. Wij kunnen voor u uw oude ambachtelijke daken renoveren, onderhouden of zelfs compleet nieuwe ambachtelijke dakbedekkingen verzorgen. Wij zijn beschikbaar voor particulieren of grotere projecten, dus u kunt altijd bij JVK Daken terecht voor uw ambachtelijke dakbedekkingen. Wij zijn een breed bedrijf, met specialisten in iedere tak van de branche. U bent dus altijd verzekerd van de juiste expertise, bij ieder project. Wij zijn trots op onze klantvriendelijkheid en u staat altijd op nummer 1. Alles wordt snel en vlot gecommuniceerd en u heeft maar te maken met één contactpersoon, zodat u altijd wie u moet spreken.

Ambachtelijke dakbedekkingen en bijbehorend werk

Naast dat bij ambachtelijke dakbedekkingen het daadwerkelijke dak een belangrijke rol speelt, moet u ook niet de overige elementen van het dak vergeten. Een dak bestaat niet alleen maar het dak, maar ook het houtwerk, de ornamenten en overige elementen op het dak spelen een rol. Wij zijn niet alleen dakbedekkingsbedrijf, maar ook een loodgietersbedrijf. Wij kunnen dus ook zorg dragen voor al het loodgieterswerk dat zich op en rond uw dak afspeelt. Denk bijvoorbeeld aan

 • Hemelwaterafvoeren;
 • Loodslabben;
 • Dakgoten;
 • Dakdoorvoeren;
 • het standaard hout- en schilderwerk.

Dit moet allemaal onderhouden en ontworpen worden. Niet alleen om de uitstraling van het dak te behouden, maar ook omdat dit bekende lekkage veroorzakers zijn. Veel lekken ontstaan in de buurt van bijvoorbeeld de dakgoot of de schoorsteen, omdat hier het dak onderbroken wordt. Het is dus van groot belang dat er bij ambachtelijke dakbedekkingen ook hier goed op gelet wordt. JVK Daken heeft 30 jaar ervaring in deze branche en heeft al honderden verschillende daken gezien. Wij weten dus precies wat er nodig is in ieder geval. Daarom garanderen wij u dan ook een perfect product en een perfecte service, want voor minder werken wij niet. Ieder project is een unieke kans voor ons om te laten zien wat ambachtelijke dakbedekkingen kunnen zijn. Wij werken graag met u samen om het perfecte plaatje te creëren. Niet alleen het dak, het houtwerk en het loodgieterswerk zijn van belang bij ambachtelijke dakbedekkingen, maar ook de afwerking en het design van alles speelt mee in de uitstraling van ambachtelijke dakbedekkingen. JVK Daken begrijpt dit maar al te goed en beschikt daarom overige verschillende producten in zink, koper en lood om uw gebouw helemaal mee af te maken. Natuurlijk is alles van een hoogwaardige kwaliteit en kent het een ongeëvenaarde levensduur, zodat onze ambachtelijke dakbedekkingen en alles daarom heen tientallen jaren mee zal gaan. U kunt bij ons terecht voor onder andere

 • Brievenbussen
 • Laserwerken
 • Barbekledingen
 • Gevelreclame
 • Nova composite
 • Schilderijomlijsting
 • Kunstwerken
 • Wastafels
 • Sierlijke wandbekleding
 • Poortbekleding

En nog veel meer andere designelementen. Juist door deze elementen te gebruik bij uw ontwerp kunt u de juiste sfeer neerzetten. En als u bezig bent met een renovatie kunnen we u helpen de elementen te vervangen die toe zijn aan vervanging. Wij zoeken voor u het juiste ornament dat past bij het gebouw en de sfeer.

Voor iedere klus

Aan wat voor gebouw u dus werk wilt laten verrichten, bij JVK Daken kunt u terecht voor alle vormen van ambachtelijke dakbedekkingen. Of u een grote klus heeft, zoals een oude kerk, of een kleiner project zoals uw boerderij, bij JVK Daken bent u altijd verzekerd van de volledige aandacht van een van onze specialisten. Samen met u stellen we een plan op, zodat we erachter kunnen komen wat u nodig heeft en hoe wij daarin kunnen voorzien. Heeft u een project in gedachten, of wilt u gewoon weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn