IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Beheer VvE

Gaat u over het beheer van VvE? Wat bedoelen we precies met beheer VvE? Misschien bent u helemaal niet zo bekend met het beheer VvE. Als u een huurhuis hebt, dan is het soms zo dat er meerdere adressen in een pand zit. Bijvoorbeeld Schoolstraat 18 maar dan ook 18A, 18B et cetera. Dit zijn wel onafhankelijke adressen en er kan huursubsidie aangevraagd worden op al deze adressen mits de huur van een dergelijk huis natuurlijk onder een bepaald vastgestelde limiet staat. Afijn, toch vallen alle adressen onder een noemer, onder een pand. VvE staat voor vereniging van huiseigenaren. Meestal wordt er een adres aangesteld als “beheer VvE” en het kan best zijn dat dit voor u geldt. Als u dan post krijgt voor het beheer van VvE, dan weet u nu dus dat dit eigenlijk post is voor alle adressen en dat u het goed moet lezen. Bent u aangewezen als het beheer van VvE en bent u dus de zogenaamde woordvoerder van de vereniging van huiseigenaars? Dan gaat u over het onderhoud van het gehele pand. Er komt dan ook een behoorlijke last op uw schouders te vallen. Soms bent u zelf eigenaar van het pand en wonen andere mensen er die het van u huren. Soms wordt u aangewezen door de huisbaas of de huurvereniging van wie u het huis huurt. Natuurlijk hoeft u dit niet met tegenzin te doen en laten we wel wezen, een beetje verantwoordelijk is nooit weg, vindt u ook niet? Hopelijk is het nu een beetje duidelijk wat beheer van VvE betekent. In meer technische termen: het beheer van VvE zorgt voor het regelen van het onderhoud van het appartementsgebouw en alle andere gemeenschappelijke belangen van de eigenaren. Erg veel beheer van VvE is als het ware slapende: er komen geen vergaderingen aan te pas en als er iets aan de hand is dan kan men aankloppen en wordt het direct geregeld.\n

Gaat u over het beheer VvE? Dan kunnen we veel voor u betekenen

\nU leest het, over het algemeen stelt het beheer van VvE niet heel erg veel voor. Toch kunnen we het ons stellen dat u hier helemaal geen zin in hebt. Bent u eenmaal aangewezen en kunt u hier maar weinig tegen doen? Bent u student, werkende of hebt u vanwege andere redenen maar weinig tijd om ook nog eens het beheer van VvE er bij te gaan doen? Dan kan dit flink in uw tijd gaan snijden en dat mag nooit de bedoeling zijn. Zeker als het een oud pand is, er veel mensen wonen of het onderhoud nogal achterstallig is, dan zit er in onze ogen maar een ding op en dat is het beheer van VvE uitbesteden! Maar hoe kunt u dit het beste doen is natuurlijk wat u nu denkt. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wie wij zijn? Kijkt u maar eens op onze website en laat u ervan overtuigen dat het uitbesteden van het beheer van VvE een puik idee is en dat u daarvoor het beste bij ons kunt komen aankloppen. Kijkt u dus snel eventjes op onze website, vvecompleet.nl, en lees ook vooral even verder. U kunt meteen met ons in contact komen als u het beheer van VvE wel uitbesteden wilt of er in ieder geval wel wat hulp bij kunt gebruiken. Vult u dan ook snel uw telefoonnummer in op de website, dan bellen we u meteen op. Natuurlijk kunt u ook zelf het initiatief nemen en ons bellen, e-mailen of het online formulier invullen. Onze klantenservice weet er wel raadt mee en staat dag en nacht voor u klaar om al uw prangende vragen over beheer van VvE voor u te beantwoorden.\n

Laat u meteen door ons terugbellen!

\nWat kunt u zoal van ons verwachten? Als u voor beheer van VvE door VvE compleet kiest dan krijgt u er erg veel voor terug voor slechts een lage prijs. Zo zult u onder andere van de volgende voordelen kunnen gaan profiteren.\n

  \n

 • Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit en zorgen er in een mum van tijd voor dat alle mankementen aan uw pand hersteld is. u zult niet eens zien dat er reparaties gedaan zijn want als wij er mee klaar zijn dan ziet alles er als nieuw uit.
 • \n

 • Alle aandacht voor u als klant want het is gewoon heel erg simpel als u beheer van VvE uitbesteed aan ons: de klant is de koning.
 • \n

 • We komen altijd afspraken na. Maakt u dan ook snel een afspraak als er iets aan de hand is, voor nood en spoed kunt u ons ’s nachts zelfs wakker bellen.
 • \n

 • Optimaal beheer van VvE, daar gaan we prat op.
 • \n

 • Persoonlijke aanpak zodat we u tegemoet kunnen komen bij al uw wensen. Geen enkel huis is hetzelfde dus we blijven steevast op zoek gaan naar nieuwe methodes voor onze reparaties.
 • \n

\nEn dit alles voor een lage prijs zodat u nooit een dief van uw eigen portemonnee zult zijn als u met ons in zee gaat. Dat is immers ook iets dat u te allen tijde wilt zien te voorkomen. Kijkt u ook eens bij de gratis te downloaden brochures in pdf-formaat. Dan weet u gedetailleerd wat u zoal van ons kunt verwachten. Velen zijn u trouwens al voorgegaan dus het zal echt lonen om eens bij de referenties te gaan kijken. Wacht niet langer, we horen van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn