IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Benieuwd naar de hoogte van uw pensioen? Vraag het ons

rechtopadvies - pensioenBent u op zoek naar advies omtrent juridische zaken? Dan bent u bij rechtopadvies.nl aan het juiste adres. Misschien hebt u nog geen pensioensregeling, misschien hebt u die wel maar hebt u geen idee wat uw pensioen zal zijn na uw 67e. Voor al dit soort informatie staan wij voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld alles weten over het pensioen dan kunt u een kosteloos adviesgesprek opvragen. Dat doet u door het contactformulier in te vullen met uw vragen, gegevens en uiteraard het onderwerp dat in dit geval het pensioen is. We komen graag bij u langs maar ook digitaal kunnen wij al erg veel vragen voor u beantwoorden. Een pensioen is het bedrag dat u maandelijks krijgt uitbetaald als u niet langer hoeft te werken. De leeftijd is onlangs verschoven van 65 naar 67. Dat komt ten eerste door de vergrijzing in Nederland en ten tweede omdat de mens ouder wordt. De levensstandaard is vele malen beter dan decennia geleden en die twee extra jaren zou voor de meeste mensen niet een probleem moeten zijn. Mocht dit overigens wel een probleem zijn en hebt u een specifieke afspraak met uw werkgever over uw oudedagsvoorziening? Maakt u zich er zorgen over of u nog altijd met vervroegd pensioen mag gaan? Laat deze vraagstukken dan door rechtopadvies.nl uitzoeken.\n

We berekenen uw pensioen graag voor u

\nEen pensioen is opgebouwd uit drie bouwstenen:\n

    \n

  • Het AOW. Dit geld krijgt u per definitie want hier hebt u immers de afgelopen 50 jaar voor gewerkt. Dit is een wettelijke regel die ervoor zorgt dat mensen na hun pensioen kunnen rondkomen. U kunt het in die zin vergelijken met de WAO regeling.
  • \n

  • Uw spaarrekening, kortom het bedrag dat u zelf al die jaren opzij hebt gezet.
  • \n

  • En uw werkgeverspensioen. Afhankelijk van het type contract, de sector waarin u werkt en de status van uw beroep, dus uw salaris, wordt er maandelijks een bedrag apart gezet dat na uw pensioenleeftijd vrijkomt.
  • \n

\nWilt u graag uw oudedagvoorziening uit laten rekenen? Hebt u het idee dat u niet genoeg verdient voor een respectabel pensioen of krijgt u misschien wel te weinig pensioen van uw werkgever? Dit zijn allemaal redenen om met ons contact op te nemen. We bekijken graag uw berekeningen en kunnen snel inzien of deze kloppen. Mocht u daadwerkelijk te weinig geld krijgen dan helpen we u snel met het opstellen van een bezwaarschrift. Wij kennen de juridische termen en weten welke instellingen u moet aanspreken om uw gelijk te behalen. Het zou uiteraard prettig zijn als dat in de eerste plaats niet nodig is. Daarom kunt u hier niet lang genoeg mee wachten. Veel jonge mensen met een vaste baan die een leven aan het opbouwen zijn kunnen daarom het beste even contact met ons opnemen.\n

Alle burgers in Nederland hebben recht op duidelijk advies

\nWe willen u graag van onafhankelijk advies voorzien. Ook als u als werkgever vragen hebt over het bedrag dat u voor uw werknemers opzij moet houden of als u een pensioenfonds wilt oprichten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dit onderwerp kunnen we u op diverse andere manieren helpen. Zo kunnen we u helpen bij vragen over uw hypotheekregeling. Dit soort vragen zijn erg populair gezien de economische crisis. Mensen denken er gelukkig wat langer over voordat ze zo maar een huis kopen. En dat is maar goed ook want u wilt niet met een hypotheek opgezadeld zitten die u nooit kunt afbetalen. We berekenen graag de hypotheek voor u en kunnen een verstrekker voor u vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn