IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

De beste radiatoren in het land

De winter is alweer bijna achter de rug, er komt weer een periode aan waarbij we allen de kachel uit kunnen gaan zetten. Ondanks het feit dat de gemiddelde temperatuur in Nederland omhoog gaat en we daardoor tamelijk milde winters kunnen verwachten neemt dat niet weg dat de radiatoren niet meer aan hoeven in onze huizen. Zeker in minder goed geïsoleerde ruimtes of erg grote ruimtes is het absoluut geen pretje om te vertoeven als de oosterwind opsteekt en dan is het ook niet meer dan logisch dat de centrale verwarming overuren gaat maken zodat onze radiatoren in onze huizen de kamers lekker opwarmen. Radiatoren zijn dan ook het hoofdonderwerp in deze tekst. Het is belangrijk dat u uw radiatoren af en toe nakijkt op scheurtjes, lekkage en of alles nog goed werkt en de waterdruk in de boiler bijvoorbeeld op peil is. Het is verstandig om daar vroeg mee te beginnen, laten we zeggen in de herfst als het aan het afkoelen is buiten, zodat u geen onverwachte nare toestanden te wachten staat als de winter is gekomen. Mocht er dan ook iets kapot zijn gegaan aan uw radiatoren, dan is het zaak om uw radiatoren zo spoedig mogelijk te vervangen. Kunt u dit zelf? Dan kunt u via onze website: radiatorvoordeelshop.nl op zoek gaan naar radiatoren die het beste bij uw interieur passen zodat u de kapotte radiatoren in een handomdraai kunt vervangen en u niet bang hoeft te zijn dat u het in de winter koud gaat krijgen. Zeker met jonge kinderen, baby’s of ouderen in huis kan dit snel funest zijn voor hun gezondheid en daarom is het beter om hierin proactief te zijn. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u in een nieuw huis woont zonder verwarming of dat er nog geen centrale verwarming aanwezig is en u nog met gaskachels stookt. Ook dan is het de hoogste tijd om de mouwen uit de handen te steken want met onze radiatoren zult u flink kunnen besparen op uw energierekening en behaalt u het hoogste rendement uit uw verwarmingen. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij hopen het maar. Neem dus snel een kijkje op de bovengenoemde site voor veel meer informatie over deze artikelen.

We hebben radiatoren in alle soorten en maten

Het kan ook zeker geen kwaad om daar nu alvast mee bezig te gaan want nu zijn de radiatoren over het algemeen goedkoper dan in de winter omdat ze dan meer gevraagd zijn. Zo werkt de markt nu eenmaal dus koopt u vooral radiatoren als u er eigenlijk niet aan denkt omdat ze niet nodig zijn op het moment. Dat is echt een gouden tip en we hopen dan ook van harte dat u dit onthoudt want zo slaat u vele vliegen in een klap. Bij ons weet u echt dat u een prachtige eyecatcher kunt bestellen. Radiatoren zijn behoorlijk grote voorwerpen in uw huis, maar toch moeten ze wel onopvallend zijn. Dat lukt nooit helemaal omdat ze een belangrijke functie vervullen in uw huis. Waarom dan niet een mooi model in plaats van die oude standaard grijze dingen? Uw familie en kennissen zullen maar wat jaloers zijn op uw design radiateurs. Deze zijn dus erg handig op plekken waar ze uitermate belangrijk zijn, denk hierbij vooral aan uw badkamer. De radiatoren zijn toch de plekken waarop u uw handdoek te drogen legt als u net uit de douche stapt. Wel zo fijn als dat kan op een mooie design model. Omdat u natuurlijk wilt dat uw radiatoren zo lang mogelijk meegaan, bieden wij afhankelijk van de installatie een garantie aan die kan lopen tot maar liefst 15 jaar. De minimale garantie is namelijk al 5 jaar. Maar doordat wij uitsluitend met topmerken werken zijn de radiatoren al tien jaar lang voorzien van garantie op lak en waterdichtheid. Maar wees niet bang: juist door de geweldige kwaliteit komen mankementen eigenlijk nooit voor of er moet wel iets heel geks gebeuren. En mocht dat onverhoopt voorkomen, dan kan u met een gerust hart het product komen omruilen.

We staan dag en nacht voor u klaar

We hebben een aantal voordelen van het radiatoren bestellen voor u op een rijtje gezet zodat het maken van een keuze niet zo moeilijk meer is. Deze voordelen zullen u dan ook zeker doen overtuigen om met ons in zee te gaan.

  • Altijd de laagste prijs, dat garanderen we u.
  • Gratis bezorging in Nederland.
  • Achteraf betalen tot € 250 is bij ons geen enkel probleem.
  • 100% fabrieksgarantie.
  • Alles is standaard uit voorraad leverbaar.
  • Binnen 2 werkdagen worden de verwarmingen bij u thuisbezorgd.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

U leest het, het staat als een paal boven water dat u bij ons absoluut aan het goede adres bent om aan nieuwe, goedkope radiatoren te komen. Deze unieke service vindt u nergens anders in Nederland en ondanks het feit dat we u niet fysiek zullen zien, hebben we een puike klantenservice voor u klaar staan die u bij wijze van spreke dag en nacht nog kunt bellen met al uw prangende vragen. Neemt u dan ook snel contact op als u nog met vragen zit. U kunt ons bellen, mailen en u kunt het formulier invullen dat u op de site terug kunt vinden. Radiatoren spelen een belangrijke rol in uw huis dus draag er goede zorg voor.

meer van Radiatorvoordeelshop.nl

Deel dit bericht

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn