IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

De kat krabt niets van de trap – de voordelen van een krabpaal

Weinig is zo knus als na een lange dag werken ‘s avonds op de bank televisie kijken met een spinnende kat op schoot. Het is dan ook niet voor niets dat deze aaibare huisdiertjes zo populair zijn in Nederlandse huishoudens. Een kat is een gezellig dier, maar tegelijkertijd ook heel onafhankelijk. De uwe kan zich vast ook prima zelf vermaken, is het niet? Dit in tegenstelling tot honden, die toch wat meer aandacht nodig hebben en daardoor niet altijd zo gemakkelijk zijn als huisdier. Het beeld van de rustig slapende kat in de vensterbank staat vast op uw netvlies gebrand, maar als kattenkenner weet u waarschijnlijk ook dat deze gezellige huisdieren ook erg actief kunnen zijn. Vooral als uw kat veel binnen is, kan het voorkomen dat uw meubels hieronder te lijden hebben. Door de rare sprongen vliegt er nog wel eens een plant door de kamer. Ook de spraakoefening ‘de kat krabt de krullen van de trap’ is niet alleen op fantasie gebaseerd. De kat krabt ook nog wel eens de draadjes uit de bank, of de splinters uit de vloer! Scherpe nageltjes zijn natuurlijk erg belangrijk en deze moeten dus koste wat kost bijgehouden worden, met alles wat maar voorhanden, of eigenlijk voorpoten is. U kunt er dus maar beter voor zorgen dat uw kat zijn klauwtjes kan scherpen aan een object dat hier speciaal geschikt voor is. Een goed voorbeeld daarvan is natuurlijk de krabpaal. Dit diervriendelijke accessoire is eigenlijk een onmisbare toevoeging aan uw interieur. De ervaring wijst uit dat een krabpaal aanschaffen een goede manier is om beschadigingen aan uw meubels door uw kat te voorkomen. Het is dan ook niets voor niets dat deze handige uitvinding tegenwoordig verkrijgbaar is in allerlei soorten en maten. Er is er geheid een die past bij de gewoonten van uw kat en bij de inrichting van uw huis. Wilt u er ook een aanschaffen? Kijkt u dan vooral eens op de website http://www.krabpaal.nl/. Bij deze specialist op het gebied van artikelen voor katten zult u ongetwijfeld een krabpaal kunnen vinden die u aanspreekt. Een krabpaal van deze webwinkel zal gemaakt zijn van duurzaam materiaal, zodat hij lang mee kan. Staat de aanschaf van een krabpaal u tegen omdat u bang bent dat hij lelijk zal staan in de woonkamer? Weet dan dat er inmiddels ook zoiets bestaat als de ‘design krabpaal’. Dit type is zo mooi vormgegeven dat hij in een museum niet zou misstaan! Daarnaast kunt u hier ook terecht voor een krabpaal waar uw kat lekker in kan klimmen en spelen. U kunt het zo groot en uitgebreid maken als u wilt. Bent u nieuwsgierig geworden naar de voordelen van een product bestellen bij deze webwinkel? Leest u dan vooral verder in de volgende alinea, waar wij deze een voor een voor u op een rijtje hebben gezet.

De voordelen van uw krabpaal online bestellen op een rijtje

Een krabpaal bestellen bij Krabpaal.nl heeft vele voordelen. Doordat het een specialist betreft op het gebied van artikelen voor katten, kunt u ervan uitgaan dat men hier kennis van zaken heeft. Heeft u vragen? Dan is de klantenservice eenvoudig telefonisch te bereiken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en uw kat tevreden kan zijn met de krabpaal van uw keuze. Online hoeft dus niet onpersoonlijk te zijn! U kunt evenveel advies krijgen als in een fysieke winkel. Daarnaast heeft het online bestellen van artikelen bij bovengenoemde webwinkel nog vele andere voordelen. Voor het gemak zetten we ze hieronder voor u op een rijtje:

  • ruime keuze aan producten
  • goede kwaliteit gegarandeerd
  • boven de 50 euro gratis verzending
  • eenvoudig en veilig betalen
  • achteraf betalen naar wens
  • 14 dagen zichttermijn

De ene kat is de andere niet, en dat geldt uiteraard ook voor krabpalen. Houdt uw kat vooral van krabben, of ook van klimmen? Slaapt hij of zij graag op een hoger niveau? Heeft u een grote, zware kat of is deze wat lichter? Dit zijn allerlei aspecten om rekening mee te houden als u een krabpaal bestelt. Gelukkig heeft u bij deze aanbieder ruim de keus. Er zit er ongetwijfeld een bij die goed aansluit bij uw huisdier. U haalt een kwaliteitsproduct in huis, dat dus lang meegaat. Bestelt u producten voor een bedrag hoger dan 50 euro, dan worden deze gratis bij u thuis bezorgd. Bestelt u voor 17:30, dan heeft u ze zelfs de volgende dag al in huis! Betalen gaat gemakkelijk en eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal of Paypal. Wilt u liever achteraf betalen? Ook in die behoefte wordt door deze webwinkel voorzien! Is de krabpaal van uw keuze toch niet helemaal wat u zocht? U kunt deze binnen 14 dagen gewoon retourneren.

Lekker binnen spelen

Met het wisselvallige weertype dat ons land karakteriseert, is het voor mens en kat lang niet altijd goed toeven buiten. Neemt u echter een mooie, solide krabpaal in huis, dan zal binnen spelen zeker geen straf zijn. Met de mooie designs die de moderne exemplaren karakteriseren, hoeft uw interieur er zeker niet op achteruit te gaan. Bovendien worden uw andere meubels gespaard. Uw kat kan naar hartenlust krabben, klimmen, springen en slapen, om zich vervolgens lekker op te rollen op uw schoot als u plaatsneemt op de bank. Na inspanning komt immers ontspanning!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn