IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Een unieke moderne villa door 123 DV

De vele nationaliteiten achter 123 DV maakt het architectenbureau een unieke speler in de markt. Er zijn diverse Nederlandse architectenbureaus, maar 123 DV onderscheidt zich op een aantal manieren. Zo bestaat het team uit verschillende nationaliteiten zoals Pools, Perzisch, Duits, Nederlands en Indiaas. Op deze manier wordt vanuit allerlei perspectieven gekeken naar het ontwerp van een moderne villa bijvoorbeeld. Het ontwerpen van een moderne villa is een vak apart. Het ligt volledig aan het curriculum van de architecten vanuit welk perspectief gekeken wordt naar het vraagstuk. De architecten van 123 DV hanteren een zeer persoonlijke benadering in het gehele proces. Zo vinden ze het van groot belang dat ze de persoon achter de vraag leren kennen. Het is meer dan het simpelweg ontwerpen van een moderne villa. Er gaat een uitvoerig onderzoek aan vooraf voordat ze kunnen komen met een concept. Het is van belang dat ze weten wat uw wensen en behoeften zijn en wat voor type persoon u bent. Het doel is natuurlijk, naast een uniek ontwerp neerzetten, dat u zich thuis gaat voelen in de uiteindelijke opgeleverde moderne villa. 123 DV bewijst dat minimalisme hand in hand kan gaan met een warme uitstraling. Het blijft natuurlijk een thuis plek waar u zich comfortabel moet voelen. Dit staat dus ten alle tijden hoog in het vaandel bij 123 DV.

Een moderne villa dat aansluit bij uw wensen?

Andere aspecten die 123 DV nastreeft is dat de detaillering en de uitvoering volledig plaatsvindt aan de hand van het initiële ontwerp. Indien u met 123 DV in zee gaat, kunt er op rekenen dat ze voor het ontwerp zullen staan. Dat betekent dat met alle partijen waarmee u te maken krijgt ze er alles aan doen om het originele ontwerp in stand te houden. Op die manier komt u voor geen onverwachte verrassingen te staan bij de oplevering van de moderne villa. Het wordt een uniek ontwerp waarbij ze alle wensen en behoeften om proberen te zetten naar een haalbaar resultaat. Door de persoonlijke benadering van 123 DV doen ze uitvoerig onderzoek naar wat haalbaar is en wat ook daadwerkelijk aansluit bij uw wensen. De ontwerpen van 123 DV hebben een uniek karakter en zijn elke keer weer volledig aangepast op de identiteit van de bewoner. De architecten doen in het proces onderzoek naar de volledige context waardoor er geen misplaatst ontwerp komt in de algehele omgeving. Daarmee wordt bedoeld dat het straatbeeld of het landschap in ogenschouw genomen zal worden. Een ander pluspunt van 123 DV is dat ze zich niet exclusief richten op architectuur, maar daarnaast zich ook bezighouden met interieur. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat zowel exterieur als interieur naadloos op elkaar aansluiten. Het resultaat is een moderne villa waarbij alle kenmerken op elkaar inspelen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat een aantal interieur keuzes het karakter van de moderne villa ondermijnen. Ook voor mensen met een beperkt budget is 123 DV een uitkomst voor de bouw van een moderne villa. Er is vaak mee mogelijk dan u denkt. 123 DV denkt op een slimme manier met u mee. 123 DV weet vaak dingen op een goede manier te combineren en met inventieve oplossingen te komen. Zo is er een droomhuis te creëren voor diverse budgetten.

Meer informatie

Een aantal successen uit het portfolio van 123 DV zijn de volgende villa’s:

  • 360 villa
  • Inside Outside Villa
  • Air Park
  • SUnset villa

Indien u enthousiast bent geworden kunt u contact opnemen met een van de architecten van 123 DV. Ze zijn te bereiken via het contactformulier op de website: www.123dv.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn