IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

EPDM folie

EPDM folie is de beste manier om er voor te zorgen dat uw dak vele jaren beschermd blijft tegen allerlei invloeden die u in principe niet in de hand hebt. Daarbij kunt u vooral denken aan het weer. Vooral storm, hagel en sneeuw maar ook bliksemaanslag kan funest zijn voor uw dak en dientengevolge voor uw huis. Met EPDM folie hebt u een goed materiaal in handen dat heirtegen bestand is zodat u geen risico’s loopt op instorting, brand en ga zo maar door. Dat zijn uiteraard dingen waar u niet eens aan moet denken, zeker niet als het uw eigen huis is. Zorg dan ook dat u uw dak regelmatig controleert op gaten en op slijtage. Mocht dit het geval zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen zodat we eens kunnen komen kijken om te zien wat we er aan kunnen doen. Waarschijnlijk weet u al wel wat we als oplossing aan gaan dragen: EPDM dakbedekking. Met dit materiaal hebt u goud in handen en met EPDM folie als extra laag op uw dak weet u zeker dat u geen gevaren meer loopt. Dat moet u immers te allen tijde zien te voorkomen en u kunt er wel vanuit gaan dat dit met EPDM folie zeer zeker het geval is. Daarnaast is het ook nog eens zo dat de waarde van uw huis zeer zeker zal gaan stijgen en u dus een hogere prijs kunt vragen mocht u uw huis ooit om wat voor reden dan ook willen verkopen. Alles kleine beetjes helpen niet waar? Nu denkt u wellicht dat EPDM folie duur spul is. Dat is echter niet waar, zeker niet als u dit via onze website komt bestellen. Wij leveren topkwaliteit voor een lage prijs omdat we in het groot inkopen bij de producenten. Daardoor krijgen we korting op dergelijke EPDM folie bestellingen en die korting berekenen we weer door in onze verkoopsprijzen zodat ook u er de vruchten van kunt gaan plukken. Lijkt u dit wel wat? Surf dan snel naar onze site toe voor meer informatie of lees gauw verder.

Hier vindt u degelijke EPDM folie

EPDM folie is een type folie dat gebruikt wordt op grote schaal in de wereld. Wij leveren EPDM folie van Europese makelij en dat heeft diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is het feit dat dit EPDM folie geen talkpoeder bevat aan de onderkant waardoor het eenvoudiger vast te lijmen is als bescherming op uw dak. Daarnaast is het natuurlijk sneller bij ons en zijn de transportkosten lager. Daardoor kunnen wij onze onkosten drukken en de verkoopkosten een stuk lager maken zodat u hiervan de vruchten kunt gaan plukken. Want dit is wel een erg unieke kans om aan goedkoop EPDM folie van hoge kwaliteit te komen. Ziet u dit wel zitten? Leest u dan vooral verder en kijk ook eens op onze website, daar vindt u alle informatie over onze huidige producten plus daarbij vele foto’s en uitleg hoe u het beste EPDM folie kunt gebruiken. Ook ziet u daar de prijzen en het zal u wel direct opvallen die liegen er zeer zeker niet om! Wilt u in het groot inkopen doen? Laat ons dit dan even weten, dan zorgen wij er voor dat we genoeg EPDM voor iedereen op voorraad hebben. Dat maakt ons bedrijf geschikt voor zowel mensen die op zoek zijn naar EPDM voor hun daken als voor bedrijven, makelaars en ga zo maar door die veel EPDM nodig hebben voor hun bouwprojecten zoals nieuwbouw, onderhoud, renovatie of sanering. Niets is ons te gek en we zijn van geen kleintje vervaard. We houden dan ook wel van een flinke uitdaging dus kom maar door met uw wensen. We zullen u absoluut niet gaan teleurstellen, dat blijkt ook wel uit de klantenreviews die u terug kunt lezen op onze site. EPDM folie heeft zeker de toekomst en is een product dat meer dan 50 mee kan gaan. Eenmaal aangebracht zult u hier dus geen omkijken meer naar hebben en dat is dus weer een zorg minder.

Meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op

Kijkt u eens naar onderstaand lijstje en laat u overtuigen door dit geweldige product:

  • EPDM folie heeft een enorm hoge elasticiteit. Je moet hierbij denken aan percentages van rond de 400 procent. Het maakt niet uit bij welke temperatuur je EPDM rubber gebruikt. EPDM folie is bestendig tegen vele chemicaliën. Het kan daardoor tegen vrijwel alle zuren en basen.
  • Ook tegen zouten is dit spul opgewassen maar kijk wel uit met aardolieproducten. Het zou ook wel knap zijn als u dat rond gaat strooien op uw dak, maar bij deze bent u gewaarschuwd.
  • De zon wordt keurig tegen gehouden door dit materiaal. En dat is nog niet alles. Het materiaal gaat uitermate lang mee. Waarschijnlijk net zo lang als uw dak want het blijft wel meer dan 50 jaar goed. In de tussentijd hebt u ongetwijfeld uw huis alweer twee keer gerenoveerd en hopelijk kiest u dan wederom voor de EPDM folieproducten van Interexpress.

Doordat EPDM zo enorm handig is, wordt het zeker niet alleen voor dak afdichting gebruikt. Mocht u bijvoorbeeld afdichtingsringen, afdichtingsstrips aan ramen en deuren van uw auto willen vervangen, dan is het zeker een idee om die van folie te laten maken. Maar ook voor riemen, transportbanden en slangen, tuinslangen, elektrische isolatie, vijverfolie enzovoorts is EPDM folie de uitgelezen oplossing.

Meer van Interexpress.nl

Deel dit bericht op socialmedia

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn