IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Heb je sandwichpanelen of geïsoleerde dakplaten nodig voor je volgende bouwproject? 

Elk bouwproject valt of staat met de bouwmaterialen. Wanneer je de verkeerde materialen gebruikt, of de juiste materialen verkeerd gebruikt, dan kan het zijn dat je droomwoning of het kantoorpand wat je eindelijk laat verbouwen er niet uit komt zoals je het gehoopt had. Daarbij gaat het niet alleen om het uiterlijk van je woning of pand, maar ook voornamelijk om de functionaliteit ervan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel de meest goedkope materialen te gebruiken die je hebt kunnen vinden, maar daarmee loop je bijvoorbeeld wel het risico dat je woning of pand niet echt waterbestendig is of je juist de hele dag in de toch moet zitten. Het materiaal dat je gebruikt voor je dakbedekking en je wandbekleding is ontzettend belangrijk. Kies in dat geval voor sandwichpanelen of geïsoleerde dakplaten. Dit zijn beiden opties die niet al te duur zijn, maar ze zorgen er wel voor dat je woning straks staat als een huis en daarbij ook nog eens goed geïsoleerd is. Sandwichpanelen of geïsoleerde dakplaten koop je uiteraard bij Huisman. 

Als je op zoek bent naar sandwichpanelen of geïsoleerde dakplaten ben je bij Huisman aan het juiste adres 

Huisman is de specialist op het gebied van bouwmaterialen. Met meer dan vijftig jaar ervaring kan Huisman je uitstekend van professioneel advies voorzien als het gaat om je volgende bouwproject. Sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten kennen namelijk verschillende toepassingen. Ze hebben ook vele voordelen, afhankelijk van waar je ze voor wilt gebruiken. Geïsoleerde dakplaten gebruik je natuurlijk als dakbedekking. Door de speciale extra isolerende laag onder de panelen, zijn deze dakplaten zeer geschikt voor de woningbouw. Je wilt natuurlijk niet dat je woning in de winter ijskoud wordt. Dan moet de verwarming namelijk een standje hoger en dat kost je allemaal weer veel geld. Door het gebruik van geïsoleerde dakplaten kun je dus op de lange termijn veel geld besparen. Sandwichpanelen zijn echter voor meerdere doeleinden geschikt dan alleen als dakbedekking. Uiteraard kun je ze ook op je dak plaatsen, maar je kunt ze ook gebruiken als wandbekleding. Sandwichpanelen zijn er namelijk in verschillende vormen, soorten en maten. Welke je precies nodig hebt, hangt af van waar je het voor wilt gebruiken. Wil je de sandwichpanelen bijvoorbeeld gebruiken als dakbedekking, kies dan voor een golfpaneel of een dakpanpaneel. Wil je de sandwichplaten gebruiken als wandbekleding, dan zijn er speciale wandplaten beschikbaar. Bij Huisman kun je echter voor veel meer terecht dan alleen sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten. Ze verkopen er bijvoorbeeld ook: 

  • Plaatstaal 
  • Houten balken 
  • Schuifdeuren 
  • Kunststof kozijnen 

Zoals je kunt zien, kun je dus voor allerlei soorten bouwmaterialen terecht bij Huisman. De sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten zijn slechts een klein onderdeel van het ruime assortiment. Huisman heeft eigen productielijnen voor zijn bouwmaterialen, maar je kunt er ook bouwmaterialen van verschillende merken verkrijgen die direct uit de fabriek komen. Alle producten uit het assortiment van Huisman zijn zeer scherp geprijsd en worden ook nog eens snel geleverd. Genoeg redenen dus om voor Huisman te kiezen bij je volgende bouwproject. 

Huisman, voor al je bouwmaterialen 

Ga je dus binnenkort verbouwen of laat je iets nieuws bouwen? Kies dan voor de juiste bouwmaterialen. Kies voor bouwmaterialen als sandwichpanelen of geïsoleerde dakplaten van Huisman. Je kunt via huisman.nl en https://www.huisman.nl/bouwmaterialen/sandwichpanelen gemakkelijk online je sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten bestellen. Deze krijg je dan, vanaf een bestelbedrag van vierhonderd euro, ook nog eens gratis bezorgd op de bouwplaats. Waar wacht je dus nog op? Bestel nu online je sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten bij Huisman. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn