IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Het voordeel van een ledstrip profiel bij het opbouwen van de kantoren

Het voordeel van een ledstrip profiel bij het opbouwen van de kantorenWanneer je een bestaand kantoor in moet richten, dan heb je bepaalde vaste waarden. Je kunt de deur niet verplaatsen zonder veel heisa en je kunt de plek van de ramen niet even aanpassen. Dat lijkt een nadeel, maar dat is het niet. We zijn er onlangs achter gekomen dat het juist veel makkelijker is om bestaande panden in te richten. Toen we van een nieuw bedrijf de opdracht kregen om hun kantoren in te richten, wilden we eigenlijk direct aan de slag gaan. Maar dat was niet mogelijk. Het pand was namelijk nog niet klaar en onze hulp was nodig bij het bekijken van de mogelijkheden. Op dat moment ligt bijna alles open en kun je alles vanaf het begin invullen. Gelukkig begreep de opdrachtgever dat we niet wilden bepalen waar de ramen en deuren kwamen, al hebben we wel advies gegeven zodat we erop in konden spelen met de inrichting van de rest van de ruimte. Ons advies werd overgenomen waardoor veel natuurlijk licht naar binnen komt nu – en de ledstrip profiel opstellingen hebben de rest voor ons mogelijk gemaakt. Kunnen we ergens werken met een ledstrip profiel, dan zullen we dat zeker doen, zeker wanneer we ze in kunnen bouwen.

Waarom een ledstrip profiel gebruiken?

Een ledstrip profiel gebruiken maakt ons leven een stuk makkelijker omdat we sneller kunnen werken en veel weg kunnen werken:

  • Aluminium is gemakkelijk te vormen;
  • Er zijn speciale inbouwopties voor het ledstrip profiel;
  • Het is snel te monteren.

Vooral het wegwerken van de opties rond de verlichting speelt een grote rol. Zeker op kantoren. Je wilt niet dat medewerkers elke dag tegen de lampen en schermen aankijken tijdens het werk. En hangende lampen op kantoor zorgen eigenlijk alleen maar voor meer werkzaamheden voor de schoonmaak (controleer de lampen op jouw kantoor maar eens). Wil je het makkelijker maken, kies dan ook voor het ledstrip profiel. Ben je een beetje handig, dan is het monteren van een ledstrip profiel binnen een paar minuten klaar. Zeker wanneer je kiest voor de kwaliteit van de LedStripKoning (ledstripkoning.nl) waar wij standaard alle materialen bestellen wanneer we een klus binnengekregen hebben. Snelle levering, scherpe tarieven en vooral erg goed spul om mee te werken. We hebben nog nooit problemen gehad met een ledstrip profiel van deze winkel.

En dan kun je echt in gaan richten!

Omdat we overal gebruik gemaakt hebben van een ledstrip profiel, hadden we de mogelijkheid om de ruimte helemaal vrij in te richten. We wisten hoeveel vierkante meter we hadden, waar de ramen en deuren zaten en we wisten hoeveel mensen er aan het werk moesten op de kantoren. Aan de hand daarvan zijn we gaan tekenen. We proberen er altijd voor te zorgen dat alle mensen zoveel mogelijk vrij zicht hebben op een raam en dat er ruimte achter de stoel is. Op die manier is het namelijk gewoon net even wat prettiger werken voor de meeste mensen en dat betaalt zich doorgaans uit wanneer er naar de productiviteit gekeken wordt. Door de ledverlichting tactisch te monteren en weg te werken in het plafond en de muren hebben we tevens gezorgd voor meer ruimte in het gebouw zelf. Je hebt werkelijk geen idee hoeveel verschil het wegwerken van de verlichting maakt totdat je het een keer geprobeerd hebt. Onze klant was in ieder geval zeer tevreden en wil ons nu ook op zijn andere kantoren hebben zodat we daar aanpassingen kunnen doen. Ideaal, want zo weten we zeker dat we nog wel even werk hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn