IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Hoe kunt u het beste uw bedrijf verkopen?

Onze zoon is een aantal jaar geleden verongelukt en daardoor was het ons ook meteen duidelijk dat wij geen opvolger zouden hebben voor ons bedrijf. Wij hebben sindsdien niet meer fijn in ons bedrijf kunnen werken omdat wij het altijd moeilijk hebben gehad met de dood van onze zoon. Op een gegeven moment hebben wij daarom besloten dat het beter was om het bedrijf te verkopen. Wij wilden namelijk nog graag een tijdje van onze oude dag genieten en wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om ons bedrijf goed te verkopen. Wij hebben toen gezien dat wij dit maar beter niet zelf konden doen. De kans is dan namelijk groot dat je niet de beste prijs voor je bedrijf vraagt. Wij hebben daarom gekeken wie wij konden vragen om ons te helpen met het bedrijf verkopen en wij hebben toen een lange en intensieve zoektocht moeten houden. Wij hebben gelukkig wel een heel goede partij weten te vinden want toen wij gingen googelen op ‘bedrijf verkopen’ hebben wij gezien dat wij het beste een keer naar de site Aan-Verkopenbedrijf.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden beschikbaar voor mensen die graag een  bedrijf verkopen willen en het zal u dan ook niet verbazen dat wij met veel aandacht en interesse door het aanbod van deze site zijn gegaan. Wij hebben gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken naar de mogelijkheden die er zijn om je bedrijf te verkopen, je zult zien dat deze mensen je heel goed van dienst kunnen zijn. Wij hebben daarom ook al heel snel even contact met deze mensen opgenomen om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Wij kregen toen te horen dat wanneer wij ons bedrijf verkopen wilden, wij bij hen aan het juiste adres waren. Zij konden heel goed bekijken wat ons bedrijf waard zou zijn zodat wij het voor een goede prijs konden verkopen. Wij wilden daarom graag met deze mensen werken wanneer wij ons bedrijf verkopen wilden. 

Wij konden met behulp van een specialist ons bedrijf verkopen 

Wij hebben gemerkt dat bij een bedrijf verkopen heel veel komt kijken waar je als leek helemaal geen verstand van hebt. Wij hebben gemerkt dat wanneer je met de mensen van Aan-Verkopenbedrijf.nl gaat werken, je er zeker van kunt zijn dat zij je goed van dienst zullen zijn en dat je een goede prijs kunt vragen voor je bedrijf. Men brengt hier het gehele bedrijf in kaart waardoor de koper ook weet wat hij koopt. Daardoor konden wij al heel snel met succes ons bedrijf verkopen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de manier waarop u een bedrijf verkopen kunt, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site Aan-Verkopenbedrijf.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een afspraak te maken om uw bedrijf een keer te laten bekijken 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Wij zijn blij dat wij ons bedrijf konden verkopen voor een heel goede prijs.               

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn