IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Ik schakelde een bedrijf in voor mijn werving en selectie ict

Toen ik vorig jaar mijn bedrijf ben gaan uitbreiden, betekende dit ook dat ik meer personeel nodig had dat geschoold was als ict’er. Dat leek mij niet een heel moeilijke opgave om deze mensen te vinden, maar al heel snel moest ik toegeven dat het voor mij was alsof ik moest zoeken naar een speld in een hooiberg. Veel mensen hebben namelijk een opleiding gevolgd als ict’er, maar dat wil nog niet zeggen dat ze ook echt goed zijn. Ik wilde alleen werken met het beste dat er te vinden was en vandaar dat ik op een gegeven moment maar eens ben gaan kijken of ik ook een bedrijf zou kunnen vinden dat mij kon helpen op het gebied van werving en selectie ict. Ik ben eens even bij een aantal van mijn bevriende collega’s gaan informeren of zij wisten waar ik moest zijn wanneer ik iemand wilde inschakelen voor de werving en selectie ict. Allemaal kwamen zij met hetzelfde bedrijf op de proppen en dat vond ik een heel goed teken. Het bleek namelijk dat er eigenlijk maar een bedrijf de grote expert is op het vlak van werving en selectie ict. Dit bedrijf is Aatop Ict. Zoals de naam van het bedrijf al doet vermoeden heeft men zich hier helemaal gericht op de ICT-sector en dat hebben ze op verbluffend goede wijze weten te doen. Zij zijn namelijk de mensen die je nodig hebt voor de werving en selectie ict. Dit kantoor werkt met vier mensen samen die over het hele land verspreid zijn. Dat betekent dat zij dus de mogelijkheid hebben om in alle mogelijke hoeken van het land naar talent te zoeken. Dat doen ze zeer goed en je kunt er dan ook zeker van zijn dat wanneer je dit bedrijf inschakelt voor de werving en selectie ict dat je dan heel goede kandidaten gepresenteerd krijgt. Ik vond het daarom ook een verademing om met dit bedrijf samen te werken.

Dit bedrijf is de specialist op het gebied van werving en selectie ict

Toen ik even contact had opgenomen met de mensen van Aatop-Ict.nl kreeg ik een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die mij precies ging uitleggen welke mogelijkheden men mij allemaal te bieden had. Ik was blij om te horen dat ik een echte expert had weten te vinden op het gebied van werving en selectie ict. Deze mensen hebben een netwerk waar je ‘u’ tegen zegt en daar heb ik zeer veel profijt van kunnen hebben. Binnen de kortste keren had ik de mensen bij mij op kantoor die ik zocht. Wat ik bewonderenswaardig vond, was dat de mensen van Aatop-Ict.nl er alles aan gedaan hadden om mij het neusje van de zalm te presenteren. Dat is natuurlijk precies wat je wilt als ondernemer. Ik ben dan ook zeer tevreden over de werving en selectie ict zoals die door dit bedrijf is uitgevoerd. Ik heb uiteindelijk namelijk mijn droomkandidaat kunnen vinden en zij levert mij nu al een paar maanden fantastische resultaten. Dat is wat je als bedrijf wilt en vandaar dat ik de volgende keer ook zeker weer bij Aatop-Ict.nl zal aankloppen voor hulp.

Dit bedrijf heeft mij zeer goed geholpen

Ik ben heel erg blij dat ik Aatop-Ict.nl heb ingeschakeld voor de werving en selectie ict voor mijn bedrijf. Ik heb dankzij hen:

  • een kandidate gevonden die zeer goed geschoold was
  • voor een goede prijs een nieuwe arbeidskracht kunnen aannemen
  • gebruik kunnen maken van hun uitgebreide netwerk

Als u ook met dit bedrijf wilt samenwerken, maak dan een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn