IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Makelaars vergelijken

Als u uw huis gaat verkopen zijn een aantal dingen belangrijk. Zo wilt u een goede makelaar kiezen. De makelaar moet capabel zijn: hij of zij moet kennis van zaken hebben, realistisch zijn en u daardoor goed van dienst kunnen zijn. Het is echter ook wenselijk dat de makelaar niet te duur is. U bent immers al bezig met het verkopen van uw huis, en waarschijnlijk dus ook op zoek naar nieuwe woonruimte, en alles waarop u kunt besparen is meegenomen. Dit lijken twee eisen die elkaar tegenwerken: kwalitatief zo goed mogelijk, maar wel voor een zo laag mogelijke prijs. Hoe vindt u een makelaar die aan beide punten voldoet? De enige optie is om te gaan makelaars vergelijken. Als u echter op websites van makelaars moet gaan kijken en telefoontjes moet gaan plegen, is dit een behoorlijke klus. Daarom hebben wij een website gemaakt waarop u gemakkelijk makelaars vergelijken kunt die zich bevinden in uw regio. Zo kunt u op eenvoudig en op slechts één platform een geschikte makelaar vinden. Wie zijn ‘wij’ in dit geval? Wij zijn VerkoopmakelaarOffertes.nl. Wij zijn er zowel voor degenen die makelaars vergelijken willen als voor de makelaars. Voor degenen die op zoek  zijn naar een makelaar en daarom graag makelaars vergelijken willen bieden bij een betrouwbaar platform. Voor makelaars die zich hebben verbonden aan dit platform proberen wij te zorgen dat ze enkel aanvragen binnenkrijgen waar ze mee aan de slag kunnen. Kwaliteit en efficiëntie hebben wij hierbij hoog in het vaandel staan. In het volgende zullen we beschrijven wat onze werkwijze is. Daarna zullen we vertellen waar u terecht kunt voor meer informatie.

Makelaars vergelijken: de werkwijze

Het makelaars vergelijken gaat erg eenvoudig in zijn werk. In slechts drie gemakkelijke en snelle stappen kunt u makelaars vergelijken. De drie stappen in het proces van makelaars vergelijken met behulp van VerkoopmakelaarOffertes.nl zijn:

  • Stap 1: u beschrijft uw wensen. Het ligt voor de hand dat u zoekt naar een makelaar die goed is in zijn of haar werk. Bovendien zoekt u iemand die prettig is in de omgang. Maar, ook erg belangrijk: de diensten van deze makelaar moeten niet te duur zijn. Daarnaast is het wenselijk dat de makelaar uw huis binnen afzienbare tijd voor een goede prijs weet te verkopen. Deze voorkeuren vult u in op ons vergelijkingsformulier. Hierop vult u ook de kenmerken van uw huis in. Bijvoorbeeld: waar staat de woning die u wilt verkopen en wat zijn de kenmerken van de woning?
  • Stap 2: als u uw voorkeuren heeft ingevuld sturen wij uw gegevens door naar makelaars die in aanmerking kopen. Er zijn veel verkoopmakelaars bij ons aangesloten. Wij kiezen de vier makelaars uit die het meest geschikt lijken om aan uw eisen en wensen te voldoen uit en sturen uw gegevens en de gegevens over uw huis naar deze makelaars toe.
  • Stap 3: u ontvangt vier offertes. Elke van de vier makelaars waar we uw gegevens naartoe hebben gestuurd zal u binnen korte tijd een voorstel doen. Deze offertes kosten niks en zijn natuurlijk vrijblijvend. Ze verplichten u dus tot niks. U kunt de resultaten van het makelaars vergelijken rustig bekijken en beslissen welke makelaar u het meest aanspreekt. Vervolgens kunt u met een of meerdere makelaars een afspraak maken voor een kennismaking.

Voordelen van deze werkwijze voor u, als iemand die een makelaar nodig heeft en makelaars vergelijken wil, zijn:

  • U krijgt vier duidelijke en goede offertes opgestuurd aan de hand van uw zoekopdracht.
  • Hierbij wordt transparantie geboden wat betreft de mogelijkheden en de kosten hiervan.
  • Dit alles is helemaal gratis en vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast.

Lijkt het u wat om op deze manier te gaan makelaars vergelijken? Vul dan op onze website – http://www.verkoopmakelaaroffertes.nl/makelaars-vergelijken – uw postcode in, doorloopt de drie bovenstaande stappen en kunt meteen makelaars vergelijken.

Kijk meteen welke makelaar bij u past

Direct aan de slag? Ga dan naar onze website en begin meteen met makelaars vergelijken. Wilt u echter eerst meer informatie? Dit vindt u ook op onze website. U kunt meer informatie lezen over ons en over onze werkwijze. Heeft u na het bekijken en lezen van onze website nog vragen of opmerkingen over het makelaars vergelijken of over ons? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u ons een e-mail sturen. Dit kan via het contactformulier. Hierop vult u uw naam, uw e-mailadres, uw telefoonnummer en uw vraag of opmerking in. Klik op ‘verzenden’ en het ingevulde contactformulier zal bij ons terechtkomen. U kunt ons ook direct e-mailen door een bericht te sturen naar: info@verkoopmakelaaroffertes.nl. Als u ons e-mailt zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen met een antwoord op uw vraag of een reactie op uw opmerkingen. Wilt u liever meteen antwoord op uw vraag? Dan kunt u telefonische contact met ons opnemen. Bel daarvoor naar het volgende telefoonnummer: 0318 – 66 80 08. Dit telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen tijdens werktijden. Op de website vindt u ook ons adres. U kunt ook contact met ons opnemen door een brief te sturen. Vergeet dan niet om in uw schrijven ook uw contactgegevens te vermelden, zodat wij vervolgens contact met u op kunnen nemen om te reageren. Aarzel in geen geval om contact met ons op te nemen. Uw huis verkopen is een serieuze zaak en daarbij wilt u niet over een nacht ijs gaan.

Meer van verkoopmakelaaroffertes.nl

Deel dit bericht hieronder

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn