IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Ons nieuwe huis kopen in Nijmegen

Jarenlang hebben wij het naar ons zin gehad in onze woning in het zuidwesten van Nederland, maar een aantal maanden geleden begon het toch te kriebelen. We hadden het allebei eigenlijk niet meer zo naar onze zin. We waren inmiddels wel een beetje uitgekeken op onze woning en ook de plaats waar we in woonden had gewoon niet meer zoveel te bieden. We hadden er inmiddels zolang gewoond dat alles vertrouwd was. Een goed stel vrienden van ons verhuisden eerder dit jaar naar Nijmegen en zij waren daar dolgelukkig. Mijn vrouw is daar in de buurt opgegroeid en zij vond het dus zeker geen verkeerd idee om die kant uit te gaan. Een huis kopen in Nijmegen is daarnaast niet zo moeilijk meer op dit moment. Toen ik ook nog mijn baan verloor, was het in een keer duidelijk: we gingen verhuizen naar Nijmegen. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben ons uiteraard eerst georiënteerd op een huis kopen in Nijmegen en zo kwamen we op de website van Jacobs Makelaardij terecht.

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxatie
  • Hypotheken

Voor het verkopen van ons huis hebben we uiteraard een makelaar bij ons in de buurt gezocht, maar een huis kopen in Nijmegen wilden we maar wat graag via Jacobs Makelaardij regelen.

Een uitstekende service met een huis kopen in Nijmegen

Een huis kopen in Nijmegen, of waar dan ook in Nederland, kan ontzettend leuk zijn, maar ook ontzettend zwaar. Het hangt allemaal af van de makelaar die je onder de arm neemt om je hierbij te helpen. Gelukkig voor ons hebben wij die makelaar gevonden die ons op de best mogelijke manier kon helpen met een huis kopen in Nijmegen. Het is belangrijk om met een makelaar samen te werken die jouw wensen begrijpt en hier ook mee aan de slag gaat. Ik kan je vertellen dat dit zeker niet altijd het geval is. We hebben genoeg makelaars gesproken door de jaren heen die zich alleen maar focusten op het verkopen van zoveel mogelijk huizen en dat is nu net niet wat je wilt. Een huis kopen in Nijmegen is niet iets wat je zomaar doet. Hier wil je de tijd voor nemen, je wilt de huizen zien die passen in het plaatje dat je ervan hebt en bovenal moet je goed geholpen worden. Dit is bij Jacobs Makelaardij gelukkig het geval. Anders waren we misschien wel nooit naar Nijmegen verhuist.

Een huis kopen in Nijmegen, een stad die meer te bieden heeft

Niet alleen stond Nijmegen bovenaan ons lijstje van steden waar we graag heen wilden, omdat we daar vrienden hebben wonen en omdat mijn vrouw daar is opgegroeid. Het is ook een stad die vele mogelijkheden gebied en dat is niet alleen prettig wanneer je kiest voor een huis kopen in Nijmegen. Omdat het een stad buiten de randstad is, is het voor veel mensen een stuk minder aantrekkelijk om hierheen te verhuizen, want het lijkt zo ver weg van alles. Maar Nederland is helemaal niet zo groot en je bent binnen de kortste keren in bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam of Den Haag. Daarnaast is Arnhem ook een leuke stad die erg dichtbij Nijmegen ligt. Als je dus even de stad uit wilt, dan kan dat prima. Dit maakt een huis kopen in Nijmegen dan ook zo’n goede beslissing. Daarnaast is de banenmarkt hier heel gunstig. We wonen hier nu enkele maanden al en ik had zeer snel een nieuwe baan gevonden. Ik dacht dat dat lastig zou zijn op mijn leeftijd, maar in deze geweldige stad is alles mogelijk. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn