IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Schade door lekkage? Schakel dan direct de contra expert in

Op het moment dat je te maken krijgt met waterschade door lekkage, dan is het allereerst belangrijk om direct actie te ondernemen. Waterschade is niet iets wat zich beperkt tot één object of één gebied. De kans is groot dat de schade zich verder uitbreidt als je geen actie onderneemt. Met brandschade heb je te maken met hetzelfde probleem. Als je de brand niet blust, dan breiden de vlammen zich natuurlijk uit. Daardoor krijg je uiteindelijk te maken met veel meer schade. Dus het is altijd goed om direct een bedrijf in te schakelen zodat je de oorzaak van het probleem zo snel mogelijk kan verhelpen. Mocht je te maken hebben met lekkage, dan is het belangrijk dat je snel de bron van de lekkage lokaliseert. Je kunt bijvoorbeeld ook een pannetje onder de druppels zetten. Daarmee voorkom je schade aan je vloer. Maar zolang het lek blijft bestaan, riskeer je grotere schade aan het houtwerk. Het enige wat je immers ziet is het druppeltje water dat uit het plafond valt, maar die druppel heeft natuurlijk een lange weg afgelegd. Wie weet wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Je kunt het niet zien, maar dat maakt het des te riskanter. Mocht je door de lekkage schade oplopen, dan is het belangrijk dat deze schade wordt vergoed. Dit kan echter ook vaak een probleem vormen, want verzekeraars vinden vaak allerlei redenen waarom ze geen of minder geld uitkeren. Als je bijvoorbeeld waterschade hebt, dan kan de verzekeraar claimen dat je de waterkraan dicht had moeten draaien. Tevens kunnen ze zeggen dat het om optrekkend grondwater gaat, terwijl dit helemaal niet het geval is. Als particulier is het lastig om in discussie te gaan met de verzekeraar. Maar je staat er niet alleen voor. Je kunt namelijk gebruik maken van de expertise van schadeoplossing.nl. Zij kunnen jou bijstaan en via de contra expert kunnen de mensen van schadeoplossing zelf kijken wat de schade is en wat voor een bedrag de verzekering moet uitkeren. Het is altijd kosteloos om hier gebruik van te maken. Als je schade hebt door lekkage aan je inboedel, dan kun je via de inboedelverzekering altijd kosteloos gebruik maken van een contra expert. Dit is volgens de wet zo geregeld om particulieren meer macht te geven ten opzichte van de grote verzekeringsmaatschappijen.

Wat kan ik bereiken na de lekkage met behulp van de contra expert?

Mocht je gebruik willen maken van de contra expert van schadeoplossing.nl, dan is het belangrijk dat je weet wat je zoal kunt verwachten. Daarom vind je hieronder een opsomming van alles wat je redelijkerwijs kunt verwachten van de contra expertise van schadeoplossing.nl.

  • Onafhankelijke contra expertise (zonder tijdslimiet)
  • Kosteloze dienstverlening
  • Hulp op elk gebied
  • Indien nodig regelt schadeoplossing.nl een voorschot
  • De schade wordt geïnventariseerd
  • Alle gevolgschade wordt meegenomen
  • Indien nodig wordt juridische hulp geregeld
  • Schadeoplossing kan het schadeherstel door de lekkage coördineren

Op het moment dat je dus een contra expert aan je zijde hebt, dan kun je direct al opgelucht ademhalen. Je weet dan dat je zaak in goede handen is en je weet ook dat je waarschijnlijk veel meer geld krijgt uitgekeerd aan schadevergoedingen.

Neem contact op met schadeoplossing direct wanneer je lekkage constateert

Mocht je te maken hebben met lekkage, dan is het belangrijk dat je niet lang wacht met het ondernemen van actie. Het is daarom ook van belang dat je snel contact opneemt met schadeoplossing. Dit kan via de website. Daar vind je namelijk een telefoonnummer waar je gebruik van kunt maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn