IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Shutters zijn luiken met verstelbare lamellen

Bent u op zoek naar iets nieuws om voor uw ramen te hangen? Hebt u al in diverse winkels in uw omgeving gekeken maar kunt u de shutters die u voor ogen hebt niet ontdekken? Dan kunnen wij u wellicht helpen want u kunt bij ons online shutters bestellen voor een klein bedrag. Shutters verkopen we in alle soorten en maten. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan even een kijkje op gordijnen.nl. We verkopen gordijnen, plissés en shutters voor een concurrerende prijs. Niet alleen hebt u een riant aanbod aan raamdecoratie, we kunnen ze tevens op maat maken. Geen enkel raamkozijn is dezelfde, tenzij u in een onlangs gebouwd rijtjeshuis woont. Alleen dan hebt u de kans dat de standaardmaten precies passen voor uw ramen. Maar het hoeft maar een centimeter te groot te zijn of u kunt ze niet meer voor het raam ophangen. En zijn ze te klein dan kan er zonlicht langs ontsnappen. Dat is vrij onprettig wakker worden als u shutters in de slaapkamer hebt opgehangen. Hebt u veel last van de zon in de woonkamer of in de studeerkamer? Ook dan kunt u het beste op maat gemaakte gordijnen ophangen. Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te doen. Wij zijn een totaalbedrijf en dat wil zeggen dat we uw kozijn opmeten, de shutters of andere raamdecoratie op maat maken, bezorgen en voor u ophangen.

Shutters kunnen we voor u op maat maken

U kunt het risico nemen om gordijnen te kopen die we in ons standaardassortiment hebben geplaatst. Als u een ware doe-het-zelver bent dan kunt u ze waarschijnlijk ook prima zelf ophangen. U hebt er over het algemeen een boor, pluggen en schroeven voor nodig en een waterpas is ook handig zodat u kunt checken of de shutters recht voor het raam hangen. Hebt u echter twee linkerhanden en laat u dit soort klusjes meestal over aan uw vader of handige buurman? Dan wilt u waarschijnlijk niet altijd op hen steunen. Schakel daarom de hulp in van onze installateurs, dan weet u zeker dat het ophangen van uw shutters helemaal goed gaat komen. Naast shutters kunt u nog veel meer bij ons bestellen. Een greep uit ons assortiment:

  • Gordijnen zoals rolgordijnen maar ook klassieke gordijnen die u horizontaal open- en dichtschuift.
  • Jaloezieën en plissés.
  • En onze speciale duo rolgordijnen.

Kijkt u eens op onze VT Wonen pagina. Daar vindt u namelijk kant en klare gordijnen en duo rolgordijnen die door dit invloedrijke magazine zijn ontworpen. Die wilt u vast en zeker ook wel in uw huis ophangen.

Benieuwd wat u dit gaat kosten? Neem dan even contact op

Hebt u verder nog vragen over shutters, onze services of hoe u online een bestelling moet maken? Neemt u in dat geval direct contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen. We doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk te woord te staan. De betaling geschiet via PayPal, iDEAL of credit card, dus geheel digitaal. De verzendkosten zijn nog geen 5 euro en we leveren in principe binnen 24 uur, tenzij we het nog op maat moeten maken. Maar ook dan zal het niet langer duren dan enkele werkdagen want we hebben alle afgebeelde producten steevast op voorraad. Wist u trouwens dat we gratis al uw raamkozijnen opmeten! Maak vandaag nog een afspraak via de website, dan staan we deze week nog bij u voor de deur. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn