IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Verfris je interieur in Utrecht met behulp van een interieurarchitect

Je huis is eigenlijk nooit af, want het is juist zo leuk om bezig te blijven. Denk bijvoorbeeld aan de boomhut die je vroeger misschien gebouwd hebt. Het meeste plezier haalde je uit de constructie van deze boomhut. Zodra alles klaar is, dan is het niet meer leuk, want je kunt verder niet zoveel in de boomhut. Je kunt er in gaan zitten en dat was het dan. Daarom is het ook niet interessant als een vader bijvoorbeeld een kant-en-klare boomhut installeert. Deze ziet er wellicht schitterend uit, maar het plezier zit hem nu juist in de constructie van de boomhut. Dit gevoel is vele jaren later niet anders. Een eigen woning is niet veel meer dan een hele grote boomhut. Alleen bevindt de hut zich niet langer in een boom. Zodra je ergens komt te wonen, dan is het vooral leuk om er je eigen stempel op te drukken. Je gaat verven, behangen, vloeren aanleggen, bezig met de verlichting, op zoek naar de juiste meubelen, et cetera. Als je eenmaal klaar bent, dan vind je vaak nog kleine dingen die aangepakt moeten worden. Daardoor blijft de woning onaf. Dat geeft sommige mensen een kriebelig gevoel, want ze willen het juist afmaken. Maar tegelijkertijd is het ook prettig, want je hebt nog altijd iets op de horizon waar aan gewerkt kan worden. Dit valt weg op het moment dat alles af is. In make-over programma’s op tv zie je soms dat mensen een nieuw interieur in Utrecht krijgen. Ze stappen nadat het klaar is geblinddoekt in hun eigen huis en kijken hun ogen uit. De vraag is echter hoe prettig dit is, want het is niet hun eigen verdienste. Alles is direct ook klaar, dus er is niet veel meer te doen. Het is waarschijnlijk veel leuker om zelf bij het hele project betrokken te zijn en met eigen ogen te zien hoe het interieur in Utrecht langzaam gestalte krijgt. Dit wil niet zeggen dat je het daarom helemaal zelf moet doen. Dit is het andere uiterste. Je kun het beste de middenweg bewandelen en gebruik maken van een professionele interieurarchitect. Deze heeft juist de visie om iets moois te maken van jouw interieur in Utrecht. Het is vaak lastig om uit je eigen visie te stappen. Je hebt natuurlijk een bepaald idee voor ogen, maar vaak zie je dat het een herhaling is van stappen. Het vergt ook veel lef om iets totaal anders te doen met je interieur in Utrecht. Een interieurarchitect denkt juist in mogelijkheden en kan goed inschatten wat er zoal mogelijk is in jouw woning wat betreft het interieur in Utrecht. Juist omdat je er zelf ook bij betrokken bent kun je dus samen werken aan je interieur. Als het later eenmaal af is, dan is het ook echt jouw interieur.

Voor een nieuw interieur in Utrecht ga je naar Kroneman Interieurs

Als je op zoek bent naar een professional die jou kan helpen met je interieur in Utrecht, dan kun je een beroep doen op Kroneman Interieurs. Op de site van binnenhuisarchitect-utrecht.nl kun je meer informatie vinden over deze binnenhuisarchitect. Je kunt bij Kroneman Interieurs in ieder geval terecht voor de volgende diensten:

  • Meubelmaker
  • Interieur
  • Architect

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kun je uiteraard altijd even een kijkje nemen op de website.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Wil je graag gebruik maken van de diensten van deze binnenhuisarchitect, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met Kroneman Interieurs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn