IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Vergaderstoelen

Ga jij een ruimte bij jouw bedrijf speciaal inrichten als vergaderruimte? Dan moet je daarvoor natuurlijk ook vergaderstoelen kopen! En uiteraard ook een vergadertafel, waar voor iedereen plek is. Als je hiermee aan de slag gaat, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Het eerste is natuurlijk de grootte van de tafel en de hoeveelheid stoelen waarvoor je moet kiezen. Als je nooit met meer dan zes man, om maar een voorbeeld te noemen, zit te vergaderen, dan is het natuurlijk niet nodig om ruimte te creëren voor twintig personen om te zitten. Je kunt dan denken, dat komt altijd wel een keer van pas, maar als er heel veel meer vergaderstoelen staan dan je nodig hebt en er blijft altijd heel veel tafelruimte over, dan voelt dit ook wat ongemakkelijk. Laat dit dus aansluiten bij de groepsgrootte, zodat er genoeg plek is voor iedereen, maar er ook niet te veel zitplaatsen zijn. Dat is dus een eerste punt van aandacht. Een tweede punt van aandacht is de uitstraling. Je vergaderruimte moet een uitstraling hebben die past bij de manier waarop jullie bijeenkomen. Of je nu een zakelijke uitstraling zoekt, een moderne of juist een meer klassieke, er zijn altijd vergaderstoelen te vinden de aansluiten bij deze stijlen.

Ergonomische vergaderstoelen

Een laatste punt van aandacht is het model van de vergaderstoelen. Mensen moeten natuurlijk prettig kunnen zitten en geen last krijgen van hun rug tijdens jullie vergaderingen. Vooral als de bijeenkomsten wat langer duren, kan men stijf worden van al het zitten. Een flexibele rugleuning kan dan prettig zijn, zodat je in zittende houding toch wat kunt bewegen. Als het model dan ook nog zo gemaakt is dat het een goede ondersteuning biedt, dan zit je helemaal goed! Kies daarom het liefst voor ergonomische vergaderstoelen. Mensen zitten dan beter en krijgen zo minder snel last van het stilzitten, zodat ze ook geconcentreerd kunnen blijven. Als je last hebt van je rug, dan gaat die pijn immers afleiden van wat er allemaal aan tafel gezegd wordt. Als je wilt dat iedereen bij de les blijft, dan is het stimuleren van een goede zithouding dus van belang! Gelukkig is er genoeg aanbod op dit gebied, dus het is zeker mogelijk om ergonomische vergaderstoelen te vinden die ook wat uitstraling betreft passen bij wat jij voor ogen had!

De beste leverancier

Wil jij vergaderstoelen gaan kopen, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op shiraz.nl, de website van Shiraz, specialist in kantoorinrichting! Dit bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van kantoormeubilair en zij weten dan ook als geen ander een goed assortiment samen te stellen. Je vindt bij hen een ruime collectie van merken die een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs leveren! Je kunt bij hen terecht voor:

  • vergadermeubilair, zoals vergaderstoelen en vergadertafels
  • kantoormeubilair, zoals bureaus, bureaustoelen en archiefkasten
  • kantinemeubilair, zoals barkrukken, statafels en banken
  • wachtkamermeubilair, zoals een ontvangstbalie, bijzettafels en fauteuils

Naast al deze grote meubelstukken, zit je bij hen ook goed als je op zoek bent naar bijpassende accessoires als prullenbakken, folderrekken en lampen. Is de akoestiek in jullie gebouw niet optimaal? Ook daarvoor kunnen zij oplossingen leveren! Je ziet, je kunt bij hen echt voor een grote diversiteit aan kantoorinrichting terecht. Je kunt bij hen bovendien zowel losse artikelen kopen, als de complete ruimte in één keer door hen in laten richten. Dan regelen zij alles voor jou, van ontwerp tot oplevering. Wil je meer weten over de mogelijkheden die zij bieden op het gebied van vergaderstoelen of wat voor meubilair dan ook? Kijk dan eens op hun site of breng een bezoek aan hun showroom!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn