IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Verhuisdoos kopen

verhuisdozenstore - Verhuisdoos

Als je gaat verhuizen, dan kun je natuurlijk niet zonder goede verhuisdoos. Sterker nog, je zult in de meeste gevallen zelfs meerdere dozen nodig hebben. De meeste mensen hebben immers aardig wat bezittingen en die willen zij natuurlijk allemaal graag meenemen naar hun nieuwe woonplek. Dit is logisch, aan veel spulletjes heb je immers een goede herinnering en hoewel je er in principe natuurlijk wel zonder zou kunnen, wil je dat liever niet. Je verhuizing begint dus met het uitzoeken van een goed merk verhuisdoos. Deze moet sterk zijn, zodat jij ook echt alles wat je wilt er in kunt stoppen. Je wilt niet aan het verdelen hoeven gaan, maar je wilt al je spullen graag soort bij soort bij elkaar houden. Dat maakt de verhuisklus immers een stuk eenvoudiger, vooral als het aankomt op het uitpakken van de dozen en het inrichten van je nieuwe woning. Het is dan heel onhandig als er verschillende soorten dingen in één verhuisdoos zitten. Je wilt gewoon boeken bij boeken in kunnen stoppen en servies bij servies. Dat maakt het wel zo eenvoudig. Maar om het gewicht van bijvoorbeeld een hele stapel boeken aan te kunnen, is het dus wel belangrijk dat de doos erg sterk is.

Sterke verhuisdoos

Het is uit bovenstaande dus wel duidelijk geworden dat het erg belangrijk is dat een verhuisdoos sterk genoeg is. Als je zeker wilt weten dat dit het geval is, waar kun je dan het beste deze dozen aanschaffen? Een goede keus is om hiervoor naar Verhuisdozenstore te gaan. Hun exemplaren zijn gemaakt van scheurvast kraft golfkarton en kunnen daardoor hoge gewichten aan. De verhuisdoos helemaal met boeken vullen is dus geen enkel probleem. Ze zijn bovendien ook sterk in de zin dat ze niet versleten zijn na één verhuisbeurt. Sterker nog, ze gaan zeker wel tien verhuizingen mee. Je kunt ze dus gerust bewaren voor het geval je nog weer eens een andere woning wilt betrekken. En in de tussentijd? In de tussentijd kun je ze uitstekend gebruiken voor opslag van dingen die je niet zo vaak gebruikt, zoals kerstversiering. Of voor dingen uit je jeugd, die je nog niet weg wilt doen, maar die ook niet in je woning hoeven te staan. Deze verhuisdozen zijn heel goed stapelbaar, ook als er zwaardere gewichten in zitten. Een verhuisdoos van dit bedrijf kun je dus lange tijd gebruiken en dat is wel zo handig.

Bij Verhuisdozenstore vind je de beste verhuismaterialen

Als je een goede verhuisdoos zoekt, dan is Verhuisdozenstore dus de zaak om naar toe te gaan! Hun dozen zijn niet alleen heel sterk en vaak te gebruiken, ze zijn ook nog eens in elkaar te zetten zonder tape en ze zijn onbedrukt, zodat je er gemakkelijk zelf teksten op kunt schrijven. Wel zo handig, als je terug moet vinden wat er in welke doos zit. Maar niet alleen voor een goed soort verhuisdoos kun je bij hen terecht, zij bieden ook andere verhuismaterialen, zoals:

  • noppenfolie
  • verhuisdekens
  • tape
  • tapedispensers
  • inpakpapier

Al dit soort zaken heb je voor jouw verhuisklus natuurlijk nodig. Zo wil je jouw breekbare huisraad bijvoorbeeld goed beschermen zodat het niet breekt en dit kun je bijvoorbeeld heel goed doen met inpakpapier of met noppenfolie. En voor grotere objecten, die niet in een verhuisdoos passen, komen verhuisdekens goed van pas, zo kun je bijvoorbeeld je kast beschermen tijdens transport. Als je binnenkort gaat verhuizen, dan moet je dus zeker eens een kijkje nemen bij Verhuisdozenstore. Je kunt bij hen echt alles vinden wat je nodig hebt om al je spullen veilig en gemakkelijk van de ene naar de andere woning te krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn