IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Verhuizen in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een traditioneel verhuisbedrijf met een lange familiegeschiedenis? Dan zit u bij Angel verhuizingen in Amsterdam goed. Bij ons weet u dat er sprake is van uitstekende vakkennis. En dat is bij het verhuizen in Amsterdam absoluut noodzakelijk. Als u gaat verhuizen in Amsterdam dan hopen we dat u eerst eens op onze website kijkt. Reken er maar op dat we u weten te overtuigen om met ons in zee te gaan. Natuurlijk hebt u ons niet nodig als u naar een kleine studentenkamer gaat verhuizen. Dat kan prima met een gehuurd busje samen met uw ouders en vrienden. Maar gaat u vanuit uw studentenkamer samenwonen? Dan wordt het al een groter probleem. Laat staan de verhuizing van spullen uit een eengezinswoning. Dan is het verhuizen in Amsterdam een stuk zwaarder. De hoeveelheid spullen die u door de jaren heen vergaard liegen er niet om. Het is tegenwoordig mode om juist te “ontspullen”. Dat is voor ons geen goede trend want zo blijft er niets te verhuizen over. Tevens raden we het af omdat u dan allerlei artikelen wegdoet die waardevol voor u zijn. De herinnering blijft maar is het niet prettig om het tastbare tevens te houden? Het kan geen kwaad om toch nog wel iets in huis te hebben. Afijn, grote spullen zoals meubelen en witgoed kunt u door ons laten verhuizen. In Amsterdam werken wij maar dat is zeker niet de enige stad waar u ons kunt inhuren. Wij verhuizen namelijk door heel Europa! Gaat u bijvoorbeeld met pensioen en wilt u uw leven slijten aan de kust van de Middellandse zee? Hebt u er altijd van gedroomd om in een klein huisje in het mooie Scandinavië te wonen na uw pensioen? Of moet u voor uw werk naar een ander dorp, plaats, stad in of buiten Nederland verhuizen? Dan staan we voor u klaar! We verhuizen in Amsterdam en omstreken wellicht het meeste, maar dat komt puur omdat ons bedrijf in de hoofdstad van het land is gevestigd. Dat neemt niet weg dat we u aldus overal naartoe kunnen verhuizen. Binnen Amsterdam kan het verhuizen nog behoorlijk moeilijk zijn. Zeker als u in de binnenstad woont in lange smalle herenhuizen met smalle wegen voor de grachten van deze stad. We hebben de benodigde mankracht, vervoer en machines om toch al uw spullen feilloos uw huis uit te krijgen, in de vrachtwagen te zetten en te verhuizen uit Amsterdam naar de plaats van bestemming.\n

We helpen u graag bij het verhuizen naar Amsterdam

\nAls u gaat verhuizen in Amsterdam en u vindt het niet nodig om professionele hulp in te schakelen dan kunt u vast wel wat tips gebruiken. U mag ons daarom altijd opbellen. We kunnen u van tips voorzien want we willen graag dat iedereen zonder risico kan verhuizen in Amsterdam maar ook in de rest van Nederland. U moet spullen soms op een bepaalde manier beetpakken, inpakken en vastbinden. Ook moet u er aan denken dat u waarschijnlijk een hele dag kwijt bent, ook als u maar weinig spullen hebt. Eet daarom voldoende en til niet te zwaar. Bel zo nodig nog een vriend op om u te helpen met die zware wasmachine. Mensen die hierin ongetraind zijn kunnen zware blessures oplopen als ze hun zware witgoed de trap op en af slepen. Hebt u een vleugel of een ander zwaar gevaarte? Dan krijgt u dat niet door het trapgat. Als het dan ook nog eens op een andere verdieping dan de begane grond staat, dan zult u toch echt hulp van ons nodig hebben. Bij ons kunt u daarom diverse machines huren zodat u toch zelf kunt verhuizen . In Amsterdam staan veel flatgebouwen en het is soms prettiger om te verhuizen via een verhuislift dan wanneer u de echte lift van de flat gebruikt. Zo loopt u andere flatbewoners in ieder geval niet voor de voeten. Huurt u dan bij ons een verhuislift. Op de afgesproken dag komen we deze lift afleveren en aan het einde van de dag weer ophalen. Op die manier kunt u die vleugelpiano eenvoudig het huis uit krijgen. Hebt u speciaal vervoer nodig om dit gevoelige waar te verhuizen door Amsterdam? Dan hebben we speciaal vleugelvervoer zodat er onderweg niets kan gebeuren. Kijkt u eens op angelverhuizingen.nl voor meer informatie over deze mogelijkheden.\n

Spaar uw krachten en laat het zware werk aan ons over!

\nGaat u verhuizen in Amsterdam? Dan kunnen we in ieder geval de volgende services aanbieden:\n

  \n

 • We kunnen uw complete verhuizing verzorgen.
 • \n

 • Wilt u deels zelf verhuizen? Dan vervoeren we enkel de zware en grote objecten.
 • \n

 • Laad- en los hulp nodig? Huur een aantal medewerkers van ons bedrijf in.
 • \n

 • Hebt u enkel vervoer nodig en doet u het verhuizen in Amsterdam liever zelf? Dan huurt u een verhuiswagen met chauffeur bij Angel verhuizingen.
 • \n

 • In en uitpakservice, schoonmaakservice of een klusjesman nodig? Ook dit zijn allemaal losstaande opties die u bij Angel hebt.
 • \n

\nAls we u verhuizen vanuit Amsterdam naar een andere plek in het land of naar het buitenland dan is het verstandig om een unieke verzekering af te sluiten. Dit is de verhuisverzekering zodat u bij schade door ons toedoen verhaal kunt halen. De totale garantie inclusief de aanbetalingsgarantie is daarbij inbegrepen. Hopelijk hebben we u overtuigd en neemt u snel contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de site, bel eens tijdens kantooruren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn