IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Voor PVC vloeren in Utrecht gaat u naar BPL Parket

Een nieuwe vloer is een weloverwogen keuze. Hij moet niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. PVC vloeren in Utrecht zijn wellicht een goede oplossing voor u. PVC vloeren in Utrecht zorgen er namelijk voor dat zij niet alleen lang meegaan, maar zijn daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij. PVC vloeren in Utrecht besparen u dus veel tijd en geld, doordat u niet meer na hoeft te denken over een nieuwe vloer of uren bezig bent met het onderhouden ervan. PVC vloeren in Utrecht schaft u eenvoudig en snel aan bij BPL Parket. Wij hebben verschillende soorten PVC vloeren in Utrecht om uw huis een nieuwe uitstraling te geven. Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van onze vloeren en waarom wij alleen vloeren verkopen van hoogwaardige kwaliteit.

PVC vloeren in Utrecht voor ieder huis

PVC vloeren in Utrecht zijn enorm in opkomst. U kunt namelijk een houtpatroon creƫren dat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. PVC vloeren in Utrecht zijn gemaakt van vinyl. Vroeger had dit materiaal een goedkope uitstraling, maar hedendaags zijn deze juist van hoge kwaliteit, duurzaam en onderhoudsarm. Een win-win situatie voor iedereen. Door de goede ontwikkeling van deze vloeren voelt u zelfs de structuur van de houtnerf in uw vloer, waardoor het net een echte houten vloer is. De vloer voelt daarnaast ook nog eens warm aan en geeft uw huis een mooie en moderne uitstraling. Daarnaast hebben PVC vloeren in Utrecht nog andere voordelen:

  • Ze zijn stiller en dempen het geluid beter dan houten vloeren
  • Ze zijn beter bestand tegen schade of vocht
  • De vloer is eenvoudiger te vervangen dan een parket of laminaatvloer

Bij ons treft u alleen PVC vloeren in Utrecht aan die van uitstekende kwaliteit zijn. Bij goedkope vloeren kunnen namelijk sneller krassen ontstaan door de dunne toplaag en deze willen wij dus niet verkopen. Wij gaan voor een onderhoudsvrije vloer, die geen krassen vertoond als u hem een aantal maanden in uw huis heeft liggen. Bij ons in de showroom kunt u alle soorten vloeren met elkaar vergelijken en de beste keuze voor uw interieur baseren op wat u ziet en voelt. Daarnaast kunt u ook om advies vragen aan een van onze medewerkers. Zij kunnen u namelijk alles uitleggen rondom de specificaties en kwaliteit van onze vloeren.

Met respect voor hout leggen wij uw vloer

BPL Parket is uw specialist op het gebied van alle soorten parketvloeren. Wij zijn van mening dat een parketvloer in ieder interieur past, zoals een superstrak design inrichting tot een statige klassiek interieur. Hout is namelijk een sfeerbrenger die iedere stijl van wonen subtiel ondersteunt. Onze kracht is daarom ook de liefde en passie die we hebben met hout. Wij gaan altijd met respect om voor al het hout, dus ook bij het leggen van uw nieuwe vloer. Daarnaast zijn al onze vloeren gemaakt uit verantwoord beheerde bossen, zodat we zuinig omgaan met ons milieu. Onze jarenlange ervaring en ons blijven ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken zorgt er tevens voor dat wij altijd een deskundig advies kunnen geven over welke vloer er bij u past als u langskomt in onze showroom. Dit doen wij aan de hand van uw wensen en eisen met betrekking tot de sfeer die u voor ogen heeft. Wij kunnen daarom ook altijd een vloer op maat voor u maken, zodat u een unieke vloer heeft. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://bplparket-veenendaal.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn