IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Windschermen

Wilt u graag windschermen hebben in uw tuin of op uw terras? Dan doet u er goed aan om eens op onze website te kijken: premonta.nl. Daar zult u vele windschermen in diverse soorten en maten kunnen vinden. Wij doen ons best om alle soorten windschermen in huis te hebben. Wist u dat we de meeste windschermen zelf produceren in ons magazijn? Daardoor weten wij waar we het over hebben en kunnen we eventueel zelfs windschermen op maat maken. Bijvoorbeeld voor terrassen in de duinen die niet worden afgebroken in de herfst of winter maar een vaste plek bij uw restaurant innemen. In dit soort gevallen hebt u geen verrijdbare schermen nodig maar vaste en die dienen dan wel op maat te worden gemaakt. Dan staan we voor u klaar. Dat is zeker niet wat we voornamelijk doen. Het leeuwendeel van de bestellingen zijn online bestellingen voor particulieren maar ook wel bedrijven met een terras en deze mensen maken een keuze uit onze standaard selectie. Die liegt er dan ook niet om:\n

    \n

  • Zo is er het verrijdbare scherm dat uit maar liefst drie delen bestaat. Dit is dan ook gerust het topmodel van de collectie te noemen omdat u er bochten mee kunt maken en de wind van diverse richtingen mee kunt weren.
  • \n

  • Dan is er ook de standaardversie van deze mobiele windschermen. Deze bestaat dus slechts uit een deel maar is wel zo groot dat minstens twee stoelen plus tafel beschermd zijn tegen de wind.
  • \n

  • En dan is er uiteraard het tussenmodel. Dit is het tweedelige scherm en bevindt zich qua prijsklasse tussen de eerdere twee genoemde modellen.
  • \n

  • En dan zijn er nog vaste windschermen. Deze worden geplaatst op de eerdergenoemde duinterrassen maar kunnen ook bij een willekeurig restaurant in uw stad geplaatst worden. het maakt ons natuurlijk helemaal niets uit. Wel is het dus verstandig om windschermen op wieltjes te kopen als u ze graag wilt verplaatsen en in de mindere seizoenen droog wilt bewaren in een schuur dan wel garage.
  • \n

\n

Last van wind? Kies voor onze windschermen

\nOmdat onze windschermen van stevig glas zijn gemaakt, gaan ze niet kapot en kunnen ze wel tegen een stootje. Ook bij storm zal er dus niets mee gebeuren. Zet u de windschermen dan wel goed vast. De wieltjes onder de verrijdbare schermen kunnen worden afgeklemd zodat er geen frictie mogelijk is. Bij ons krijgt u dan ook echt waar voor uw geld en bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee. Doordat wij enkel een magazijn hebben kunnen wij onze verkoopsprijzen laag houden en dat hebben we dan ook zeker gedaan zodat u hiervan de vruchten kunt gaan plukken. Dat klinkt u ongetwijfeld als muziek in de oren want windschermen als de onze zijn in Nederland een welkome aanvulling op uw tuinmeubilair. Nooit meer wegvliegende kranten, drankjes, etenswaar of wat dan ook. Wie wil dat nou niet? Dit is dan ook een kleine investering en u hebt het er zo weer uit. Want u zult hierdoor veel meer mensen op uw terras krijgen want het is nu veel aanlokkelijker om er plaats te nemen als klant. Maar ook in uw eigen achtertuin kunt u nu heerlijk zitten, ook als de lente net is begonnen of in de nazomer als de wind al wat meer kan opsteken. Dat neemt niet weg dat het in de zomer ook behoorlijk kan waaien. Wederom een goed moment om deze windschermen tussen u en de wind te plaatsen. En verpest het uw barbecue? Dan zet u toch een scherm ervoor? Dan is het zo opgelost en kunt u alsnog genieten van een lekker diner in de buitenlucht.\n

Nooit meer last van wegvliegende voorwerpen op het terras

\nMocht u nu toch nog de kat uit de boom willen kijken dan doen we daar absoluut niet moeilijk over. Wij begrijpen ook wel dat deze windschermen een flinke investering kunnen zijn. Hopelijk hebben we u er al wel een beetje van overtuigd dat ze niet zullen misstaan en dat u er veel baat bij kunt hebben. Bekijk dan ook eens onze foto’s van deze vast en verrijdbare windschermen op onze website en lees de bijgevoegde informatie zoals technische gegevens eens goed door. Als u dan bent overtuigd, dan kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of zelfs direct gaan bestellen. U krijgt tijd genoeg om erover na te denken, sterker nog, het maakt ons natuurlijk niets uit. Wat we enkel hopen is dat u met ons in zee zal gaan. Wilt u dan de windschermen hebben? Dan kunt u ze meteen gaan bestellen en wel door aan te geven welke u wilt, hoeveel u er wilt en dan kunt u uw adresgegevens en contactgegevens invullen. Betalen gaat ook in zijn geheel online en wel door gebruik te maken van uw internetbankieren account. Daarmee kunt u gebruik maken van iDEAL of PayPal. Liever met uw eigen creditcard betalen? Ook dat is geen probleem hoor. U ontvangt natuurlijk een bevestiging in uw mailbox en dat is tevens uw bewijs van betaling. Mocht er zich iets onverhoopt voordoen, dan bellen we u direct op. Ook als het pakketje verzonden is dan ontvangt u hier over een bericht zodat u thuis kunt zijn als we langskomen. We bezorgen overigens met onze eigen bezorgservice. Ook dat scheelt een hoop geld omdat we het niet hoeven uit te besteden aan een derde. We zien uw bestelling windschermen graag tegemoet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn