IPDubo

Expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen

Zwembaden

Zwembaden zijn er voor zowel binnen- als buitengebruik. Als u graag eens zou willen kijken of zwembaden binnen uw prijsbereik liggen dan raden we het u aan om eens op onze website te kijken. Wij bouwen zwembaden, leggen ze aan bij u in de tuin of in uw huis en kunnen daarnaast diverse belangrijke accessoires leveren  om uw zwembad gezond te houden. Deze extra’s komen zeker aan bod in deze tekst dus leest u rustig eventjes verder. Zwembaden bouwen kan nog behoorlijk duur uitvallen. Daarom geven wij van te voren een prijsopgave aan waar we misschien wel van afwijken, maar die extra kosten komen vervolgens niet op uw conto. De offerte die we u sturen is, nadat u akkoord bent gegaan, bindend en daarmee hebben we vooral onszelf. Bij ons is de klant nog echt de koning dus schroom niet langer maar vraag die offerte aan. Hebt u al eventjes rondgekeken op compasspools.nl en hebt u de diverse zwembaden onder de loep gehouden? Dan hebt u vast gezien dat we diverse lijnen hebben. Zo hebben we moderne zwembaden of baden met een meer industrieel of juist klassieke look. De tegels bestaan uit keramische composiet. Vrijwel niet te breken, zeer waterbestendig en het vergt nauwelijks onderhoud. Voor zowel binnen als voor buiten komen we graag bij u een zwembad aanleggen. Daardoor hoeft u straks nooit meer naar een openbaar zwembad. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Bent u het zat om tussen vervelende kinderen, wilde tieners en trage bejaarden te moeten zwemmen in een stinkend bad met vieze etensresten en wat al niet meer? Hebt u geen zin om op een druk strand te moeten liggen en wilt u die hordes mensen liever nergens tegenkomen? Al helemaal niet als u eventjes een paar baantjes wil trekken? Dan zijn onze zwembaden uw roeping. Vergist u niet, u zult de hele zomer in uw tuin doorbrengen. U hoeft dus niet eens meer een vakantie te boeken! Vrienden, familie en kennissen kunt u uitnodigen om een zogenaamde “poolparty” te houden in uw eigen achtertuin! Tevens is het een leuk idee om er kinderfeestjes bij te geven.\n

Hebt u altijd al zwembaden willen hebben? Dan is dit uw kans

\nU bepaalt natuurlijk zelf wie er in uw eigen zwembad mag zwemmen. Geen gedoe meer met openbare plekken of ongewenste gasten. Uw zwembad is de uwe en daar komt verder niemand aan. Persoonlijke zwembaden zijn niet voor iedereen weggelegd. Dat begrijpen we natuurlijk ook  wel. Maar u bent vast niet zomaar op de website beland, u kunt het zich vast en zeker wel veroorloven om te investeren in een van onze zwembaden. Of u nu voor binnen- of voor buitenzwembaden kiest, er komt nog heel wat bij kijken.\n

    \n

  • Omdat u uw zwembad of zwembaden schoon wilt houden zult u een installatie nodig moeten hebben waar u uw bad mee kunt reinigen. Water wordt dankzij deze in te bouwen installaties gefilterd zodat u altijd in gezond en fris water kunt springen. Tevens desinfecteert het dit water zodat vieze restjes en bacteriën geen vat op u kunnen krijgen.
  • \n

  • Wilt u graag een verwarmd zwembad hebben? Dan kunnen we bij de bouw van uw luxe zwembad verwarmingselementen plaatsen zodat u zelfs in de herfst of misschien zelfs wel in de winter in uw buitenbad baantjes kunt zwemmen. Uiteraard is het sowieso mogelijk om uw binnenbad te verwarmen.
  • \n

  • Als u een tijdje niet zwemt dan kunt u er maar beter een kleed overheen leggen. Dit zijn grote rubberen of plastic rollen die uw zwembad bedekken. Op die manier komen er geen bladeren en andere rotzooi in het water. Wilt u hier meer over weten? Kijkt u dan onder het kopje “zwembadafdekking”.
  • \n

\n

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

\nBent u helemaal om en wilt u graag meer weten over onze zwembaden? Dan gaat u natuurlijk naar onze website toe. U kunt direct een e-mail sturen met daarin uw wensen en vragen. We stellen een passend antwoord op uw prangende vragen op en kunnen u daarnaast direct een offerte toesturen. U zit hier aldus niet aan vast, pas als u akkoord gaat gaan we tot actie over en zult u binnenkort kunnen genieten van een van onze zwembaden. Wij zijn de absolute marktleider in de wereld op het gebied van de bouw van privézwembaden. We hebben zwembaden gebouwd in de Verenigde Staten, Australië en in Europa. Met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 60.000 gebouwde baden mogen we wel stellen dat we een ervaren en gerenommeerd bedrijf zijn. Toch is elke bestelling weer een nieuwe uitdaging voor ons. De ondergrond is erg divers. Natuurlijk verschilt dat al intens in de diverse staten van Amerika. Maar het kan net zo goed in een dorp in Drenthe onderling bijzonder van elkaar verschillen. Zo kan de ene tuin bestaan uit kleigrond terwijl de andere ondergrond uit veen bestaat. Daar zijn hele andere technieken voor nodig en dat maakt ons werk zeer divers. Die kennis nemen we weer mee voor de volgende klus zodat we ons continu blijven verbeteren en ook het werk kunnen blijven optimaliseren. Het materiaal dat we gebruiken is gepatenteerd en staat bekend onder de naam: “Bi-luminite”. Een keramisch composiet dat zeer waterresistent is. Het kan wel tegen een stootje en gaat decennialang mee zonder dat er barsten of scheuren kunnen ontstaan in uw bad. Hebt u hier wel oor naar? Bel dan vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn